Voice and onscreen directions
TeleNav GPS Navigator (导航仪) is easy to use as you drive：on your phone.For example，it will say，“Go 12 miles and turn right on Elm Street.”As you approach the turn，you will hear，“Turn right on Elm Street.”
Hit the road by previewing your route before you go.You even get the total distance and estimate of the travel time to your destination.
Biz (行业) finderWith TeleNav GPS Navigator，it's easy to find restaurants，banks，cafes，hotels and more from over 10 million points of interest.Once you've found what you are looking for，you can use TeleNav to get directions or to call ahead to make a reservation.
List price : D|S199.99;our price：$Comments from users
“It's easy to use.The voice that tells you the turn directions—with names and streets—is clear and easy to understand.”
“TeleNav helps professionals on the road make the most of their time.”
【语篇解读】 这是一则广告广告主要向人们推荐一种导航仪并介绍了它的功1.If you buy ten TeleNav GPS Navigators，you can save ________.A.$142.77 B.$$ 552.2 D.$420
解析：数字计算题。根据文章中的“List price：$;our price：$可知买一台泰为GPS导航仪可以节省$台可以节省$=$即B项正确。答案：BThe author quotes customers' comments in the ad to ________.ple of the product's top quality
D.persuade people not to use paper maps
B.By displaying and writing.
C.By shaking and displaying.
D.By speaking and displaying.
解析：细节理解题。根据文章中Voice and onscreen directions下的“Along the way可知应选D项。答案：D________ is not a feature of TeleNav GPS Navigator.
A.Finding out how much gas is left in your car
B.Guiding you to a restaurant
C.Informing the left miles to your destination
D.Identifying where you are
解析：推理判断题。根据文中的“it's easy to find restaurants”“The number of miles left on your trip”及“The current street”可知、C、D三项都是泰为GPS导航仪的特点项在文中未提及故选A项。答案：AB
Basic Study Manual Hardcover: $Read this book and learn：-six simple drills to help you learn how to study easilynd read Basic Study Manual and use it to dramatically improve your ability to study.
Study Skills for Life Hardcover: $g them the ability to study and learn，fully illustrated for easy comprehension.
Learning How to Learn Hardcover: $- to 12-year-olds is fully illustrated.Children who read and apply the materials in this book regain their liking for study and their ability to apply this knowledge to life.Get this book for a child you want to see wins at his studies!Picture Book for Children Hardcover: $how to use a dictionary.In fact，a search of educational books for children found no book that told them how to use a dictionary or that one should.Written for children from 8 to 12 years old，this fully illustrated book will teach your children：rent marks and symbols that are used in a dictionary mean
·How to use a dictionary to correctly pronounce words
It includes a section for parents and teachers showing you how to use this book with children.Buy this book and give it to your children to unlock their education.What's more，you'll just pay 50% for it before May 1，2015.
B.appeal to readers of all ages
C.help readers understand them
D.make them suitable for different readers
A.They are all for 8-to 12-year-olds.解析：推理判断题。根据这四本书的书名以及相关介绍可推知这四本书都是与学习有关的故选C项。答案：CIf you buy the four books on April 1，2015，you will have to pay ________ for them.
解析：细节理解题。根据每本书的价格和文章的最后一段可知前三本书是原价而第四本书在2015年5月1号前购买是半价那么四本的总价应该是：$+$+$+$=$故选D项。答案：D________.our books to students
D.enrich students' knowledge about nature
LSE Summer School，located in the heart of London，is the largest university summer school in Europe.Our courses are suitable for those who are at，or are about to start university.Our school will begin accepting applications in March 2015.
Accounting，Finance，Law，Economics，Business and International Relations.
Session One: 6—26 July; Session Two: 27 July—14 August.
The student rate The standard rate One Session ￡1￡2￡2￡4-time students who are studying at a university or college anywhere in the world.￡50 application fee must be paid when submitting your application.requirements
If you have studied in the UK，you don't need any additional English qualifications.Students from other countries will generally not require a visa to study at our school.However，you will enter the UK as a “Student Visitor”.Course changes are permitted before the start of the programme and within three days of the session.
LSE Summer School courses are full-time and normally consist of 48 hours over the three-week periodaking the form of 36 hours of lectures and 12 hours of classes.Lectures，attended by all students，take place in either the morning or afternoon supplemented by small one-hour classes of approximately 15 students.d a certificate and transcript.
If you have any questions，please click here to see our frequently asked questions or contact us.
【语篇解读】 本文对LSE9.You will probably find the passage ________.解析：推理判断题。根据文章的最后一段“If you have any questions可知此文可以在网站上看到即D项正确。答案：D10.According to the text，Jack，a full-time student in London________ for his one-session programme in LSE Summer School.A.￡1￡1￡2￡2解析：数字计算题。根据表格可知：一个学期的学费至少为1 775英镑又根据下文的“In addition￡50 application fee must be paid when submitting your application”可知杰克至少要花费1 825英镑即B项正确。答案：B________. lectures at night at times
B.the two programmes are only designed for foreign students
C.students who have passed the required examinations will get a certificate
D.a visa and fluent spoken English are required to study in LSE Summer School
解析：细节理解题。根据Assessment_and_examinations下的“Examinations are required and no exception can be made for any reason.Successful students are awarded a certificate and transcript”可知通过考试的孩子可以拿到证书即C项正确。答案：C12.For what purpose is the text written?
A.Attracting students to attend the programmes in LSE Summer School.
B.Introducing some famous teachers and courses in LSE Summer School.
C.Getting students to know more about the programmes in the UK.
D.Offering some cheaper courses for students from the UK.
What's Included：-conditioned coach (长途客车).Scottish Highlands Tour
·Visit the Scotch Whisky Experience (optional extra charge)
·Visit the Museum of Scotland in Edinburgh (admission free)
·Guided walking tour of medieval (中世纪的) York：Day 1/2: Leaving in the late evening ( at 21：30)(招待所) in Edinburgh in the morning (around 9：00).Then we enjoy a guided tour of the famous sights—Edinburgh Castleefore returning to our hostel.In the evening we enjoy a typical Scottish night out.
Day 3: A wonderful day in the wilds of the Scottish Highlands will take us to the city of Stirling with its stories of Kings and battles.We see the Wallace Monument，meet a famous local “Hamish the Highland Bull”，and enjoy the scenery of Glencoe and beautiful castles.We take a drive along the shores of Loch Lomond and hear about the heroic deeds of Rob Roy，Mary Queen of Scots and lots more.
Day 4: In the morning we leave for York，where we see York Minster (大教堂)(大教堂)e afternoon for our journey home.
Accommodation ：-bedded rooms ( +￡40 per person per night) (+￡80 per person per night)【语篇解读】 本文是应用文介绍了去英国的套餐旅游、住宿费用以及日程安排等事项。How much will a couple probably pay if they want a double room for 2 nights?
A.￡285. B.￡330.￡410. D.￡490.解析：细节理解题。根据文中的“￡125”以及“Twin/Double(+￡40 per person per night)”可知需要的费用为125×2+40×2×2=410。答案：C________.解析：细节理解题。根据文中的“In the afternoon we have free time to visit the Museum of Scotland and shops in Princes Street可知在苏格兰博物馆游客可自行参观。答案：Cfor its amazing battlefields.
B.There stand many beautiful castles around York.
C.There are many great stories around Loch Lomond.
D.York Minster is the largest medieval cathedral in Europe.
解析：细节理解题。根据文中的“We take a drive along the shores of Loch Lomond and hear about the heroic deeds of Rob Roy可知在罗蒙湖有很多英雄故事。答案：C
If you are a traditional traveller who believes cameras are irreplaceable，here are some things you should pay attention to when looking for the perfect camera.
Along with the megapixel (百万像素) count image quality as well as the camera's performance in low light.It also determines whether the camera can electronically put the details it captures bigger enough to see—which is what makes the pictures not clear enough to see when you view the photos on a bigger screen.
“The important thing is that the camera isn't too big or heavy，and that you have a good zoom (变焦距镜头) range for both wide-angle and telephoto shots (远距摄影照片) slim，light pocket camera with a high-qualified built-in optical zoom.“These are very popular for travel as they are lightZoom and shutter (快门) speedFor action or crowd shots，a fast shutter speed is a key factor.“When dealing with anything that's active—wildlife or people in action on the street—faces change within a tiny part of a second，” said Arnold，“a fast shutter speed is helpful in shooting the several hundred photos you might need to get that single winning shot.”
【语篇解读】 本文是一篇说明文介绍了旅行者在选择适合旅行的相机时应该注意的一些事情以及该类型相机的特点。 According to Atherton，what isn't a requirement for an ideal camera?
A.Portable shape. B.Wide-ranged zoom.解析：细节理解题。根据文章Portability部分中的“The important thing is that the camera isn't too big or heavy(变焦距镜头) range for both wide-angle and telephoto shots (远距摄影照片)”和“a slim可知答案为D项。答案：DWhat will contribute to a satisfactory photo of a running lion in the wild?
A.The sensor size. B.The zoom range.解析：细节理解题。根据文章Zoom and shutter (快门) speed的内容尤其是“For action or crowd shots可知答案为C项。答案：Clowing can be the best title of the passage?
A.How to choose ideal travel cameras?
B.How to put a camera into good use?
C.A fashionable camera—up for sale
D.A high-quality camera—a modern life's must解析：标题判断题。全文谈的就是A项最适合作为本文标题。答案：AB
When Tom Szaky sees a juice container thrown away，he doesn't see rubbish，but he sees a pencil case.Sweet wrappers? A beautiful kite! But these are not the imaginings of a dreamer.For the 28-year-old CEO of Trenton-based TerraCycle-talking Szaky is leading the new industry of upcycling (升级改造).Instead of recycling(废物填埋地) and reuses it—more or less whole.TerraCycle's 85 employees make nearly 200 products$7.4 million company，now also moving ahead in Mexico，Canada，the United Kingdom and Brazil，is quite different from the business he founded with his classmate Jon Beyer in 2002 as a freshman at Princeton University.The two entered a business competition with a plan to sell organic plant fertilizers made from worm waste.They lost the competition，but started the business anyway.
With their goal—to make products entirely out of rubbish—suddenly clear，Szaky knew the time was right to drop out of Princeton.
TerraCycle's first product used dining-hall waste to feed the worms and thrown-away bottles to package the fertilizer.The result: a cheapnature.TerraCycle is a “second chance” employer of，say，a piece of furniture，an ice-cream container.As Szaky points out-tradem rubbish，and rubbish is free.People should be able to protect the planet without having to pay a cost for that right.”
【语篇解读】 本文介绍了萨奇创立特拉循环公司对垃圾进行升级改造从而制造出新产品的经过及理念。What is Tom Szaky now?
A.The CEO of TerraCycle.
B.An employee of Home Depot.
C.A student at Princeton University.
D.The manager of a food company.
解析：细节理解题。根据第一段中的“the 28-year-old CEO of Trenton-based TerraCycle”可知汤姆·萨奇是特拉循环公司的首席执行官。因此A项。答案：AA.From his visits to foreign companies.
B.From his studies at Princeton University.
C.Through shopping at big stores in America.
D.Through the experience of a business competition.
解析：推理判断题。根据第三段中的“The two entered a business competition with a plan to sell organic plant fertilizers made from worm waste.They lost the competition可知萨奇从事升级改造产业的想法源于一次商业D项。答案：DWhat is the goal of TerraCycle?
A.To make cheap and green products.
B.To recycle waste materials in another way.
C.To make products completely out of rubbish.
D.To change worm waste into organic plant fertilizers.
解析：细节理解题。根据第四段中的“With their goal—to make products entirely out of rubbish...”可知特拉循环公司的目标是“完全用垃圾制造产品”。因此该题选C。A、D两项都是该公司做的具体事情而非其目标。B项与第二段中的“Instead of recyclings (废物填埋地) and reuses it...”的表述不一致。答案：C7.What is the advantage of upcycling according to Szaky?解析：细节理解题。根据最后一段中的“At TerraCyclefrom rubbish，and rubbish is free.People should be able to protect the planet without having to pay a cost for that right”可知升级改造产业的优势在于原材料是免费的制造成本相当低廉。因此该题选A项。答案：AC
Christmas in the United States is traditionally a time of gift-giving and family gatherings.But small towns across the country have their own traditions.Middleburg has organized a yearly Christmas parade (游行).Men and women ride horses through the woods and fields.They follow hunting dogs as they search for a wild fox.But firstcitizen of Middleburg says many city people visit his town.“We have a lot of people from an urban area that come to visit，but it incorporates a lot of the old traditions.” The nighttime hayride is one such tradition.Small groups gather under the moonlight on an open wagon filled with hay.The passengers sing as farm horses pull the wagon slowly across the fields.
There are some newer traditions，too.Trey Matheu works at the nearby Salamander Resort.He says a visit to Middleburg is a chance to slow down for a day.He says Middleburg can be a calming，peaceful place without tension.
“Middleburg is an opportunity to take a step back，to take a deep breath，and understand that even though life is moving on at a very fast pace，there's really an opportunity where you're allowed to step off for a little bit.”
Parade organizers say more than 13，000 people attend even in below freezing weather.But if you ask，you will hear many different reasons why people come to watch the parade：
“I come here because I'm from a small town.I like how everybody comes together.”
“I live right down that street，right there.And that's my dog.”
Middleburg looks its best at Christmastime.That may be why so many people return each year.
【语篇解读】 本文介绍了弗吉尼亚州的一个小镇米德尔堡的圣诞传统。解析：标题判断题。本文主要介绍了弗吉尼亚州的一个小镇米德尔堡的圣诞传统项最具概括性。答案：CAt Christmas，people in Middleburg usually ________.A.visit friends and families
B.feed farm horses with hay
C.hunt for dogs in the woods
D.ride in the yearly parade
解析：细节理解题。根据第二段中的“For more than 50 years(游行).Men and women ride horses through the woods and fields”可知在圣诞节米德尔堡的人们会在一年一度的游行中骑马。答案：DAccording to Trey Matheu，why do people visit Middleburg?
A.To relax themselves.
B.To enjoy the fresh air.
C.To escape competition.
D.To challenge themselves.
解析：细节理解题。根据第四A项。答案：AWhat do we know about the small town Middleburg?
A.It makes a large profit from tourism.
B.It attracts many people each year.
C.It is a good place for family gatherings.
D.It doesn't respect Christmas traditions.
解析：细节理解题。根据倒数第四段中的“Parade organizers say more than 13可知这个小镇每年吸引很多人游览。答案：BD
India is a country with 1.2 billion people，of which 30% still live in poverty，and 56% of the workforce is engaged in agriculture even though it contributes only 18% of GDP.Reforming India's economy will therefore require more than just the relaxation of business regulations; it will require a massive reallocation of labour and the retraining of farm workers for other professions through better education and vocational training.In addition，only 29% of women in India are in the workforce even though they make up 50% of the population，which represents the severe underuse of a valuable resource，and a barrier to progress.
The government with Modi as the Premier will have to create a basic construction to correct the problem of these inefficiencies.It is also important to note that the reorganization of India's labour force will take years，if not decades，to produce results for the economy.All this can push returns down for investors in the short and medium term.
Another major challenge for India's free market experiment will be the foundation of BJP (人民党)(思想体系) of Modi's party could prevent that from happening.-sponsored welfare for existence.This creates an obvious contradiction for the government and a real free market in India.To lift the country economicallys may be left behind.
【语篇解读】 本文主要介绍了印度的政治环境以及目前所面临的经济改革问题。To change India's economy more effectively，________.A.business regulations should be restricted
B.farm workers deserve retraining and reallocating
C.more people should be engaged in agriculture
D.women should make up 50% of the workforce
解析： 细节理解题。根据文章第一段的“it will require a massive reallocation of labour and the retraining of farm workers”可知需要重新分配劳动力和重新培训农民工即B项正确。答案：BFree market economics can function well with ________.A.traditional social structures
B.a society full of liberty
C.conservative political philosophies
D.the basic policy of BJP
解析：细节理解题。根据文章第三段的“Free market economics can't work properly without a truly free society”可知自由市场经济能够正常运转需要一个真正自由的社会即B项正确。答案：BUnder the control of the government，________ will benefit from the economic reform.
A.both commerce and industry
B.both state factories and local firms
C.both middle-class people and poor people解析：细节理解题。根据文章最后一段的“While India's poor people will certainly benefit from economic reform”和“but without state control可知经济改革将使中产阶级和穷人都受益即C项正确。答案：Corm is ________.解析：推理判断题。根据文章的第三段和第四段的“The rural base of the BJP also creates another risk for the agenda of the government”可知印度的经济改革挑战巨大、困难重重作者对其持怀疑态度即D项正确。答案：D